Video Youtube EL BÚNQUER: Jackie Tonawanda (3x111)

EL BÚNQUER: Jackie Tonawanda (3x111). En el Dia Internacional de les Dones, des d'En el Dia Internacional de les Dones, des d'"El Búnquer" us explicarem la història de Jackie Tonawanda, una dona que va lluitar tota la seva vida contra les desigualtats de gènere. Ella volia regularitzar la boxa femenina, però les federacions nord-americanes li deien que ni parlar-ne, que les dones eren massa dèbils i que la boxa els hi podria lesionar els pits i els òrgans genitals. Sort que la Jackie no s'arronsava fàcilment i li va tancar la boca a més d'un, inclús li va fer saltar les dents!

En el Dia Internacional de les Dones, des d’“El Búnquer” us explicarem la història de Jackie Tonawanda, una dona que va lluitar tota la seva vida contra les desigualtats de gènere. Ella volia regularitzar la boxa femenina, però les federacions nord-americanes li deien que ni parlar-ne, que les dones eren massa dèbils i que la boxa els hi podria lesionar els pits i els òrgans genitals. Sort que la Jackie no s’arronsava fàcilment i li va tancar la boca a més d’un, inclús li va fer saltar les dents!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!