Video Youtube EL BÚNQUER: Jackie Wilson (3x65)

EL BÚNQUER: Jackie Wilson (3x65). Goiteu quina biografia tan nadalenca us hem preparat! Avui tenim en Jackie Wilson, un crooner que enamorava a totes les mosses amb la seva veu sedosa, les seves cançons ensucrades i les seves promeses buides. El bo d’en Jackie era un faldiller i s’entenia amb unes quantes noies al mateix temps. Això fins que una d’elles li va engegar un tret a la panxa quan el va enganxar fotent-li les banyes. Ja veieu que fa Nadal, aquesta història! - EMTVGoiteu quina biografia tan nadalenca us hem preparat! Avui tenim en Jackie Wilson, un crooner que enamorava a totes les mosses amb la seva veu sedosa, les seves cançons ensucrades i les seves promeses buides. El bo d’en Jackie era un faldiller i s’entenia amb unes quantes noies al mateix temps. Això fins que una d’elles li va engegar un tret a la panxa quan el va enganxar fotent-li les banyes. Ja veieu que fa Nadal, aquesta història!

Goiteu quina biografia tan nadalenca us hem preparat! Avui tenim en Jackie Wilson, un crooner que enamorava a totes les mosses amb la seva veu sedosa, les seves cançons ensucrades i les seves promeses buides. El bo d’en Jackie era un faldiller i s’entenia amb unes quantes noies al mateix temps. Això fins que una d’elles li va engegar un tret a la panxa quan el va enganxar fotent-li les banyes. Ja veieu que fa Nadal, aquesta història!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!