Video Youtube EL BÚNQUER: Jacques-Louis David (4x114)

EL BÚNQUER: Jacques-Louis David (4x114). Primer vam portar-vos la culpable de l’assassinat; després vam explicar-vos la víctima. Ara només ens queda portar-vos el pintor de “La mort de Marat”. En Jacques-Louis David va ser un talentós pintor de la cort reial francesa que, a poc a poc, es va anar posicionant a favor de la revolució. Es va fer amic d’en Marat i va abraçar les idees jacobines. En Jacques-Louis David va passar de ser el pintor del rei de França a ser un dels membres del jurat que van condemnar el monarca a mort! - EMTVPrimer vam portar-vos la culpable de l’assassinat; després vam explicar-vos la víctima. Ara només ens queda portar-vos el pintor de “La mort de Marat”. En Jacques-Louis David va ser un talentós pintor de la cort reial francesa que, a poc a poc, es va anar posicionant a favor de la revolució. Es va fer amic d’en Marat i va abraçar les idees jacobines. En Jacques-Louis David va passar de ser el pintor del rei de França a ser un dels membres del jurat que van condemnar el monarca a mort!

Primer vam portar-vos la culpable de l’assassinat; després vam explicar-vos la víctima. Ara només ens queda portar-vos el pintor de “La mort de Marat”. En Jacques-Louis David va ser un talentós pintor de la cort reial francesa que, a poc a poc, es va anar posicionant a favor de la revolució. Es va fer amic d’en Marat i va abraçar les idees jacobines. En Jacques-Louis David va passar de ser el pintor del rei de França a ser un dels membres del jurat que van condemnar el monarca a mort!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!