Video Youtube EL BÚNQUER: James Cook (3x92)

EL BÚNQUER: James Cook (3x92). Ens sap greu pels oients aficionats a les històries de pirates, però avui la història va de just al contrari. Avui relatem la vida d'en James Cook, un ferm capità de la Marina Reial Britànica que va explorar i cartografiar a tort i a dret. La seva vida és interessant perquè el nano era un molt bon mariner, però un pèssim marit i un molt mal pare. No és que tingués una mossa en cada port, és que l'única companya que tenia la deixava completament de banda. Ell estava enamorat de les onades, de les veles i de l'olor de peix podrit de la seva tripulació! - EMTVEns sap greu pels oients aficionats a les històries de pirates, però avui la història va de just al contrari. Avui relatem la vida d'en James Cook, un ferm capità de la Marina Reial Britànica que va explorar i cartografiar a tort i a dret. La seva vida és interessant perquè el nano era un molt bon mariner, però un pèssim marit i un molt mal pare. No és que tingués una mossa en cada port, és que l'única companya que tenia la deixava completament de banda. Ell estava enamorat de les onades, de les veles i de l'olor de peix podrit de la seva tripulació!

Ens sap greu pels oients aficionats a les històries de pirates, però avui la història va de just al contrari. Avui relatem la vida d’en James Cook, un ferm capità de la Marina Reial Britànica que va explorar i cartografiar a tort i a dret. La seva vida és interessant perquè el nano era un molt bon mariner, però un pèssim marit i un molt mal pare. No és que tingués una mossa en cada port, és que l’única companya que tenia la deixava completament de banda. Ell estava enamorat de les onades, de les veles i de l’olor de peix podrit de la seva tripulació!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!