Video Youtube EL BÚNQUER: Jean-Michel Basquiat (3x159)

EL BÚNQUER: Jean-Michel Basquiat (3x159). En Jean-Michel Basquiat potser és un altre tipus d'artista, però també podem dir que En Jean-Michel Basquiat potser és un altre tipus d'artista, però també podem dir que "anava com Las Grecas". Tal com feia la Tina Muñoz, en Jean-Michel també es bevia l'aigua dels cendrers i dormia en parades d'autobús. Encara més, ell i la Tina eren uns artistes com una casa de pagès, si ho pensem bé, tampoc eren tan diferents! Algú potser dirà que l'obra de Basquiat està sobrevalorada; també ho dèiem de la Tina i ja vau veure com cantava en Peyu. Des d’“El búnquer” reivindiquem que: Basquiat i Tina Muñoz, vides paral·leles.

En Jean-Michel Basquiat potser és un altre tipus d’artista, però també podem dir que “anava com Las Grecas”. Tal com feia la Tina Muñoz, en Jean-Michel també es bevia l’aigua dels cendrers i dormia en parades d’autobús. Encara més, ell i la Tina eren uns artistes com una casa de pagès, si ho pensem bé, tampoc eren tan diferents! Algú potser dirà que l’obra de Basquiat està sobrevalorada; també ho dèiem de la Tina i ja vau veure com cantava en Peyu. Des d’“El búnquer” reivindiquem que: Basquiat i Tina Muñoz, vides paral·leles.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!