Video Youtube EL BÚNQUER: Jeffrey Hudson (4x85)

EL BÚNQUER: Jeffrey Hudson (4x85). Avui us portem una història d'un altre bufó reial de la cort anglesa. De fet, en Jeffrey va ser coetani del nostre gran amic Archibald Armstrong; mentre que l'Archibald va ser el bufó del rei, en Jeffrey era el bufó (i conseller) de la reina. Precisament, va ser ella qui li va atorgar el rang de cavaller i li va posar el nom de Avui us portem una història d'un altre bufó reial de la cort anglesa. De fet, en Jeffrey va ser coetani del nostre gran amic Archibald Armstrong; mentre que l'Archibald va ser el bufó del rei, en Jeffrey era el bufó (i conseller) de la reina. Precisament, va ser ella qui li va atorgar el rang de cavaller i li va posar el nom de "Lord Minimus". Com tot bon bufó, en Jeffrey era petit i graciós, però, en aquest cas, no tenia nanisme, simplement era molt esquifit. Compte perquè el nano tenia mal geni i no dubtava en desafiar-se a mort amb qualsevol que es burlés de la seva alçada.

Avui us portem una història d’un altre bufó reial de la cort anglesa. De fet, en Jeffrey va ser coetani del nostre gran amic Archibald Armstrong; mentre que l’Archibald va ser el bufó del rei, en Jeffrey era el bufó (i conseller) de la reina. Precisament, va ser ella qui li va atorgar el rang de cavaller i li va posar el nom de “Lord Minimus”. Com tot bon bufó, en Jeffrey era petit i graciós, però, en aquest cas, no tenia nanisme, simplement era molt esquifit. Compte perquè el nano tenia mal geni i no dubtava en desafiar-se a mort amb qualsevol que es burlés de la seva alçada.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!