Video Youtube EL BÚNQUER: Jim Thorpe (4x61)

EL BÚNQUER: Jim Thorpe (4x61). Potser estem davant de l’atleta més complet i polivalent dels Estats Units de tot el segle XX. Però, com que el nano tenia orígens indis, la premsa n’hi va fer cas relatiu, almenys durant els primers anys. En Jim anava tan sobrat que va guanyar una prova olímpica amb unes sabates que es va trobar a les escombraries i que no eren ni del mateix peu! Resulta que algú li havia robat les seves sabates just abans de la prova! Sabotatge? Pot ben ser. - EMTVPotser estem davant de l’atleta més complet i polivalent dels Estats Units de tot el segle XX. Però, com que el nano tenia orígens indis, la premsa n’hi va fer cas relatiu, almenys durant els primers anys. En Jim anava tan sobrat que va guanyar una prova olímpica amb unes sabates que es va trobar a les escombraries i que no eren ni del mateix peu! Resulta que algú li havia robat les seves sabates just abans de la prova! Sabotatge? Pot ben ser.

Potser estem davant de l’atleta més complet i polivalent dels Estats Units de tot el segle XX. Però, com que el nano tenia orígens indis, la premsa n’hi va fer cas relatiu, almenys durant els primers anys. En Jim anava tan sobrat que va guanyar una prova olímpica amb unes sabates que es va trobar a les escombraries i que no eren ni del mateix peu! Resulta que algú li havia robat les seves sabates just abans de la prova! Sabotatge? Pot ben ser.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!