Video Youtube EL BÚNQUER: Joana I de Castella (3x83)

EL BÚNQUER: Joana I de Castella (3x83). Joana la boja, pobreta, era boja? O més aviat li van fer tornar? En aquella família ningú girava rodó: o paraven tots tarambanes o morien a la primera de canvi. Aquesta noieta, filla dels Reis Catòlics, va tenir una existència grisa, sempre a l'ombra de la seva mare i, sobretot, del seu marit, un imbècil que la feina anar de corcoll. Si us plau, escolteu-vos la seva història amb amor i comprensió; esperem que el públic assistent entengui la situació familiar d'aquesta pobra mossa i la deixi entrar. - EMTVJoana la boja, pobreta, era boja? O més aviat li van fer tornar? En aquella família ningú girava rodó: o paraven tots tarambanes o morien a la primera de canvi. Aquesta noieta, filla dels Reis Catòlics, va tenir una existència grisa, sempre a l'ombra de la seva mare i, sobretot, del seu marit, un imbècil que la feina anar de corcoll. Si us plau, escolteu-vos la seva història amb amor i comprensió; esperem que el públic assistent entengui la situació familiar d'aquesta pobra mossa i la deixi entrar.

Joana la boja, pobreta, era boja? O més aviat li van fer tornar? En aquella família ningú girava rodó: o paraven tots tarambanes o morien a la primera de canvi. Aquesta noieta, filla dels Reis Catòlics, va tenir una existència grisa, sempre a l’ombra de la seva mare i, sobretot, del seu marit, un imbècil que la feina anar de corcoll. Si us plau, escolteu-vos la seva història amb amor i comprensió; esperem que el públic assistent entengui la situació familiar d’aquesta pobra mossa i la deixi entrar.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!