Video Youtube EL BÚNQUER: Johnny Cash (3x32)

EL BÚNQUER: Johnny Cash (3x32). Avui ens toca musical. En Johnny Cash i la seva veu ens garanteixen una biografia entretinguda, ja veureu. Al principi hi ha un accident amb una serra circular, un episodi una mica macabre on el germà s'enganxa les tripes amb la serra i queda esbudellat, però, si supereu aquest tràngol, la resta és oli en un llum. Malgrat que la mort del germà ens anirà acompanyant, la música serà la veritable protagonista del programa. - EMTVAvui ens toca musical. En Johnny Cash i la seva veu ens garanteixen una biografia entretinguda, ja veureu. Al principi hi ha un accident amb una serra circular, un episodi una mica macabre on el germà s'enganxa les tripes amb la serra i queda esbudellat, però, si supereu aquest tràngol, la resta és oli en un llum. Malgrat que la mort del germà ens anirà acompanyant, la música serà la veritable protagonista del programa.

Avui ens toca musical. En Johnny Cash i la seva veu ens garanteixen una biografia entretinguda, ja veureu. Al principi hi ha un accident amb una serra circular, un episodi una mica macabre on el germà s’enganxa les tripes amb la serra i queda esbudellat, però, si supereu aquest tràngol, la resta és oli en un llum. Malgrat que la mort del germà ens anirà acompanyant, la música serà la veritable protagonista del programa.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!