Video Youtube EL BÚNQUER: Jon Brower Minnoch (4x92)

EL BÚNQUER: Jon Brower Minnoch (4x92). De gegants i nans, el búnquer n'és ple, també hem fet un parell de golafres que endrapaven tot el que troben (literalment), però pel que fa a la gent extremament obsessa és un tema que no l'hem tocat gaire. Potser recordareu un tal Daniel Lambert (capítol 101 de la segona temporada), en el seu moment va ser la persona més gran del món, però allò va passar el segle XVIII. Avui us portem la que segurament ha sigut la persona més grassa de la història, potser van haver-n'hi d'altres, però el cas d'avui tenim dades concretes i fotografies per demostrar-ho. És un americà (evidentment) i va viure durant el segle XIX. - EMTVDe gegants i nans, el búnquer n'és ple, també hem fet un parell de golafres que endrapaven tot el que troben (literalment), però pel que fa a la gent extremament obsessa és un tema que no l'hem tocat gaire. Potser recordareu un tal Daniel Lambert (capítol 101 de la segona temporada), en el seu moment va ser la persona més gran del món, però allò va passar el segle XVIII. Avui us portem la que segurament ha sigut la persona més grassa de la història, potser van haver-n'hi d'altres, però el cas d'avui tenim dades concretes i fotografies per demostrar-ho. És un americà (evidentment) i va viure durant el segle XIX.

De gegants i nans, el búnquer n’és ple, també hem fet un parell de golafres que endrapaven tot el que troben (literalment), però pel que fa a la gent extremament obsessa és un tema que no l’hem tocat gaire. Potser recordareu un tal Daniel Lambert (capítol 101 de la segona temporada), en el seu moment va ser la persona més gran del món, però allò va passar el segle XVIII. Avui us portem la que segurament ha sigut la persona més grassa de la història, potser van haver-n’hi d’altres, però el cas d’avui tenim dades concretes i fotografies per demostrar-ho. És un americà (evidentment) i va viure durant el segle XIX.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!