Video Youtube EL BÚNQUER: José Epita Mbomo (3x70)

EL BÚNQUER: José Epita Mbomo (3x70). Prepareu-vos perquè en aquest capítol donarem moltes voltes! Començarem a Guinea Equatorial i acabarem lluitant contra els nazis. Bé, acabarem a bord d'un vaixell alemany que la RAF intenta enfonsar. Ja veureu quin clímax: Spitfires escopint foc i presoners de camps de concentració a la bodega del vaixell; una mica com Prepareu-vos perquè en aquest capítol donarem moltes voltes! Començarem a Guinea Equatorial i acabarem lluitant contra els nazis. Bé, acabarem a bord d'un vaixell alemany que la RAF intenta enfonsar. Ja veureu quin clímax: Spitfires escopint foc i presoners de camps de concentració a la bodega del vaixell; una mica com "Stoc de coc" de Tintín. Però no us preocupeu pel nostre amic Epita, perquè la història acaba bé. I és que la vida d'en José Epita ens ha recordat la d'en Benito Pachamé, un altre gran home que va lluitar contra el feixisme.

Prepareu-vos perquè en aquest capítol donarem moltes voltes! Començarem a Guinea Equatorial i acabarem lluitant contra els nazis. Bé, acabarem a bord d’un vaixell alemany que la RAF intenta enfonsar. Ja veureu quin clímax: Spitfires escopint foc i presoners de camps de concentració a la bodega del vaixell; una mica com “Stoc de coc” de Tintín. Però no us preocupeu pel nostre amic Epita, perquè la història acaba bé. I és que la vida d’en José Epita ens ha recordat la d’en Benito Pachamé, un altre gran home que va lluitar contra el feixisme.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!