Video Youtube EL BÚNQUER: Josep I de Portugal (3x152)

EL BÚNQUER: Josep I de Portugal (3x152). Ui! Quina saga més apassionant ens espera! A Portugal no li hem fet mai gaire cas, però també tenim històries molt interessants! Avui us portem la vida del rei Josep I de Portugal, un beneit acabat que, per sort, va saber delegar les seves responsabilitats en el marquès de Pombal. Aquest marquès no estava per hòsties i va saber gestionar l'imperi portuguès amb mà de ferro. Ja veureu quins mètodes feia servir. - EMTVUi! Quina saga més apassionant ens espera! A Portugal no li hem fet mai gaire cas, però també tenim històries molt interessants! Avui us portem la vida del rei Josep I de Portugal, un beneit acabat que, per sort, va saber delegar les seves responsabilitats en el marquès de Pombal. Aquest marquès no estava per hòsties i va saber gestionar l'imperi portuguès amb mà de ferro. Ja veureu quins mètodes feia servir.

Ui! Quina saga més apassionant ens espera! A Portugal no li hem fet mai gaire cas, però també tenim històries molt interessants! Avui us portem la vida del rei Josep I de Portugal, un beneit acabat que, per sort, va saber delegar les seves responsabilitats en el marquès de Pombal. Aquest marquès no estava per hòsties i va saber gestionar l’imperi portuguès amb mà de ferro. Ja veureu quins mètodes feia servir.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!