Video Youtube EL BÚNQUER: Josep Mir Rocafort (2x179)

EL BÚNQUER: Josep Mir Rocafort (2x179). Ens hem guardat fins una de les biografies més potents pel final de temporada! Avui us volem parlar d’en Fassman, un mentalista català que mereix ser recordat. Ja sabem que al búnquer hi han passat molts farsants, molts falsos mentalistes que se’ls veia el llautó d’una hora lluny… inclús dubtem dels poders mentals de Rasputin! Però, amb en Fassman… caram… que no ho tenim gens clar, vaja! Tot sembla indicar que en Josep Mir tenia una espècie de sisè sentit, una sensibilitat paranormal. Fins i tot deia que podia predir la mort de les persones. - EMTVEns hem guardat fins una de les biografies més potents pel final de temporada! Avui us volem parlar d’en Fassman, un mentalista català que mereix ser recordat. Ja sabem que al búnquer hi han passat molts farsants, molts falsos mentalistes que se’ls veia el llautó d’una hora lluny… inclús dubtem dels poders mentals de Rasputin! Però, amb en Fassman… caram… que no ho tenim gens clar, vaja! Tot sembla indicar que en Josep Mir tenia una espècie de sisè sentit, una sensibilitat paranormal. Fins i tot deia que podia predir la mort de les persones.

Ens hem guardat fins una de les biografies més potents pel final de temporada! Avui us volem parlar d’en Fassman, un mentalista català que mereix ser recordat. Ja sabem que al búnquer hi han passat molts farsants, molts falsos mentalistes que se’ls veia el llautó d’una hora lluny… inclús dubtem dels poders mentals de Rasputin! Però, amb en Fassman… caram… que no ho tenim gens clar, vaja! Tot sembla indicar que en Josep Mir tenia una espècie de sisè sentit, una sensibilitat paranormal. Fins i tot deia que podia predir la mort de les persones.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!