Video Youtube EL BÚNQUER: Josephine Baker (4x40)

EL BÚNQUER: Josephine Baker (4x40). Aquesta biografia comença molt malament, no comença sota un pont de miracle! (suposem que no comença a sota un pont perquè el riu que passava per allà era ni més ni menys que el Mississipi). En fi, que la nostra protagonista neix al carrer i passa els primers quatre anys de vida dormint en un banc de la plaça. I no, la nostra amiga no és cap quisso, és una nena humana que es diu Josephine, que es va fer vedet per intentar sortir de la misèria. A partir d'aquí: excentricitats, racisme i dones conilles ballant a l'escenari. - EMTVAquesta biografia comença molt malament, no comença sota un pont de miracle! (suposem que no comença a sota un pont perquè el riu que passava per allà era ni més ni menys que el Mississipi). En fi, que la nostra protagonista neix al carrer i passa els primers quatre anys de vida dormint en un banc de la plaça. I no, la nostra amiga no és cap quisso, és una nena humana que es diu Josephine, que es va fer vedet per intentar sortir de la misèria. A partir d'aquí: excentricitats, racisme i dones conilles ballant a l'escenari.

Aquesta biografia comença molt malament, no comença sota un pont de miracle! (suposem que no comença a sota un pont perquè el riu que passava per allà era ni més ni menys que el Mississipi). En fi, que la nostra protagonista neix al carrer i passa els primers quatre anys de vida dormint en un banc de la plaça. I no, la nostra amiga no és cap quisso, és una nena humana que es diu Josephine, que es va fer vedet per intentar sortir de la misèria. A partir d’aquí: excentricitats, racisme i dones conilles ballant a l’escenari.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!