Video Youtube EL BÚNQUER: Juan Crisóstomo de Arriaga (3x169)

EL BÚNQUER: Juan Crisóstomo de Arriaga (3x169). Potser no és la biografia més intrèpida de la temporada, de fet és la més insulsa que hem fet mai, però hem pensat que no tot ha de ser sang, assassinats, accidents, embolics de faldilles i grans fets històrics. De tant en tant, ja va bé que us portem una història com la d'en Juan Arriaga, que us servirà per desintoxicar-vos una mica. El nano resulta que era un autèntic geni de la música, a part de ser molt treballador. En Juan va anar a estudiar a París i no va trepitjar cap bordell ni va tastar cap gota d'alcohol. Estudiar, estudiar i estudiar, era l'únic que feia, i ja veureu com va acabar! - EMTVPotser no és la biografia més intrèpida de la temporada, de fet és la més insulsa que hem fet mai, però hem pensat que no tot ha de ser sang, assassinats, accidents, embolics de faldilles i grans fets històrics. De tant en tant, ja va bé que us portem una història com la d'en Juan Arriaga, que us servirà per desintoxicar-vos una mica. El nano resulta que era un autèntic geni de la música, a part de ser molt treballador. En Juan va anar a estudiar a París i no va trepitjar cap bordell ni va tastar cap gota d'alcohol. Estudiar, estudiar i estudiar, era l'únic que feia, i ja veureu com va acabar!

Potser no és la biografia més intrèpida de la temporada, de fet és la més insulsa que hem fet mai, però hem pensat que no tot ha de ser sang, assassinats, accidents, embolics de faldilles i grans fets històrics. De tant en tant, ja va bé que us portem una història com la d’en Juan Arriaga, que us servirà per desintoxicar-vos una mica. El nano resulta que era un autèntic geni de la música, a part de ser molt treballador. En Juan va anar a estudiar a París i no va trepitjar cap bordell ni va tastar cap gota d’alcohol. Estudiar, estudiar i estudiar, era l’únic que feia, i ja veureu com va acabar!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!