Video Youtube EL BÚNQUER: Julio López Guixot (3x64)

EL BÚNQUER: Julio López Guixot (3x64). Avui tindrem bons personatges: cada un d’ells més desastrós i inútil que l’anterior. Una història ben tramada: estigueu atents als girs de guió, ja que en tindrem uns quants; sobretot quan el nostre protagonista el foten a la garjola per escriure una carta on animava a l’alçament militar contra Franco o quan es vol fer ric amb un mètode per endevinar quinieles. I per acabar, també tindrem un final tan èpic com dramàtic: amb un botxí borratxo inclòs.  - EMTVAvui tindrem bons personatges: cada un d’ells més desastrós i inútil que l’anterior. Una història ben tramada: estigueu atents als girs de guió, ja que en tindrem uns quants; sobretot quan el nostre protagonista el foten a la garjola per escriure una carta on animava a l’alçament militar contra Franco o quan es vol fer ric amb un mètode per endevinar quinieles. I per acabar, també tindrem un final tan èpic com dramàtic: amb un botxí borratxo inclòs.

Avui tindrem bons personatges: cada un d’ells més desastrós i inútil que l’anterior. Una història ben tramada: estigueu atents als girs de guió, ja que en tindrem uns quants; sobretot quan el nostre protagonista el foten a la garjola per escriure una carta on animava a l’alçament militar contra Franco o quan es vol fer ric amb un mètode per endevinar quinieles. I per acabar, també tindrem un final tan èpic com dramàtic: amb un botxí borratxo inclòs.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!