Video Youtube EL BÚNQUER: Kenneth Bianchi (2x162)

EL BÚNQUER: Kenneth Bianchi (2x162). Això comença fort: Això comença fort: "En Kenneth és fill d'una prostituta alcohòlica que l'abandona 15 dies després d'haver-lo tingut." La cosa sembla que remunta, perquè una família l'adopta i en Kenneth té una infància feliç, sense traumes. Llàstima que el problema, en aquest cas, ve de sèrie. En Kenneth resulta que està com un llum d'oli. La cosa empitjora quan es trasllada a viure a Los Angeles i s'ajunta amb el seu cosinet Angelo Buono. Tots dos començaran un negoci il·legal de prostitució i acabaran convertint-se en els assassins en sèrie més buscats de la ciutat.

Això comença fort: “En Kenneth és fill d’una prostituta alcohòlica que l’abandona 15 dies després d’haver-lo tingut.” La cosa sembla que remunta, perquè una família l’adopta i en Kenneth té una infància feliç, sense traumes. Llàstima que el problema, en aquest cas, ve de sèrie. En Kenneth resulta que està com un llum d’oli. La cosa empitjora quan es trasllada a viure a Los Angeles i s’ajunta amb el seu cosinet Angelo Buono. Tots dos començaran un negoci il·legal de prostitució i acabaran convertint-se en els assassins en sèrie més buscats de la ciutat.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!