Video Youtube EL BÚNQUER: Kurt Cobain (3x149)

EL BÚNQUER: Kurt Cobain (3x149). Avui tindrem un capítol important. Si teniu canalla petita que ens segueix, feu que estiguin ben atents perquè avui coneixerem la història de Kurt Cobain, un ídol de diverses generacions de blancs de classe mitjana que s'identificaven amb uns problemes que no tenien. Si entreu dins de l’univers de Kurt Cobain, descobrireu una nova perspectiva de veure la vida. Ah, per cert, l'última part de la biografia no cal que l'escolteu. Ja sabreu quan parar la ràdio abans de l’escena final. - EMTVAvui tindrem un capítol important. Si teniu canalla petita que ens segueix, feu que estiguin ben atents perquè avui coneixerem la història de Kurt Cobain, un ídol de diverses generacions de blancs de classe mitjana que s'identificaven amb uns problemes que no tenien. Si entreu dins de l’univers de Kurt Cobain, descobrireu una nova perspectiva de veure la vida. Ah, per cert, l'última part de la biografia no cal que l'escolteu. Ja sabreu quan parar la ràdio abans de l’escena final.

Avui tindrem un capítol important. Si teniu canalla petita que ens segueix, feu que estiguin ben atents perquè avui coneixerem la història de Kurt Cobain, un ídol de diverses generacions de blancs de classe mitjana que s’identificaven amb uns problemes que no tenien. Si entreu dins de l’univers de Kurt Cobain, descobrireu una nova perspectiva de veure la vida. Ah, per cert, l’última part de la biografia no cal que l’escolteu. Ja sabreu quan parar la ràdio abans de l’escena final.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!