Video Youtube EL BÚNQUER: La Papessa Joana (3x44)

EL BÚNQUER: La Papessa Joana (3x44). Us penseu que les biografies de l’any 800 no valen la pena? Doncs avui us portem una de les històries més boges i més blasfemes de tota la santa temporada! Agafeu el rosari i comencen a resar el que bonament sapigueu perquè anirem tots a l’infern! Els que hem creat el programa i els que l’escolteu! Només us diem una cosa: la nostra protagonista, la Joana; repetim: La Joana, va arribar a ser Papa de Roma. - EMTVUs penseu que les biografies de l’any 800 no valen la pena? Doncs avui us portem una de les històries més boges i més blasfemes de tota la santa temporada! Agafeu el rosari i comencen a resar el que bonament sapigueu perquè anirem tots a l’infern! Els que hem creat el programa i els que l’escolteu! Només us diem una cosa: la nostra protagonista, la Joana; repetim: La Joana, va arribar a ser Papa de Roma.

Us penseu que les biografies de l’any 800 no valen la pena? Doncs avui us portem una de les històries més boges i més blasfemes de tota la santa temporada! Agafeu el rosari i comencen a resar el que bonament sapigueu perquè anirem tots a l’infern! Els que hem creat el programa i els que l’escolteu! Només us diem una cosa: la nostra protagonista, la Joana; repetim: La Joana, va arribar a ser Papa de Roma.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!