Video Youtube EL BÚNQUER: La Pasionaria (2x90)

EL BÚNQUER: La Pasionaria (2x90). La història de la Dolores Ibárruri és tràgica, però també necessària de recordar. Les desigualtats socials van empènyer la Dolores a una vida dedicada a la lluita de classes i revolució. Els seus discursos i la seva força la van empènyer a ser una líder per al proletariat. I compte perquè un dels seus fills va morir durant la defensa de Stalingrad. Compromís fins al final. - EMTVLa història de la Dolores Ibárruri és tràgica, però també necessària de recordar. Les desigualtats socials van empènyer la Dolores a una vida dedicada a la lluita de classes i revolució. Els seus discursos i la seva força la van empènyer a ser una líder per al proletariat. I compte perquè un dels seus fills va morir durant la defensa de Stalingrad. Compromís fins al final.

La història de la Dolores Ibárruri és tràgica, però també necessària de recordar. Les desigualtats socials van empènyer la Dolores a una vida dedicada a la lluita de classes i revolució. Els seus discursos i la seva força la van empènyer a ser una líder per al proletariat. I compte perquè un dels seus fills va morir durant la defensa de Stalingrad. Compromís fins al final.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!