Video Youtube EL BÚNQUER: Lao Tse (4x123)

EL BÚNQUER: Lao Tse (4x123). Sabem que la història de Lao Tse barreja realitat i llegenda, però hem intentat ser tan curosos com hem pogut. Les històries fantàstiques diuen que Lao Tse, abans de néixer, va estar 81 anys a dins la panxa de la seva mare (gestació un pèl llarga, no trobeu?) i que quan la seva mare per fi va donar a llum, el petit Lao ja tenia el rostre i la saviesa d'un ancià. De tot això, ni cas! Quedeu-vos amb la nostra versió dels fets i anirem millor! - EMTVSabem que la història de Lao Tse barreja realitat i llegenda, però hem intentat ser tan curosos com hem pogut. Les històries fantàstiques diuen que Lao Tse, abans de néixer, va estar 81 anys a dins la panxa de la seva mare (gestació un pèl llarga, no trobeu?) i que quan la seva mare per fi va donar a llum, el petit Lao ja tenia el rostre i la saviesa d'un ancià. De tot això, ni cas! Quedeu-vos amb la nostra versió dels fets i anirem millor!

Sabem que la història de Lao Tse barreja realitat i llegenda, però hem intentat ser tan curosos com hem pogut. Les històries fantàstiques diuen que Lao Tse, abans de néixer, va estar 81 anys a dins la panxa de la seva mare (gestació un pèl llarga, no trobeu?) i que quan la seva mare per fi va donar a llum, el petit Lao ja tenia el rostre i la saviesa d’un ancià. De tot això, ni cas! Quedeu-vos amb la nostra versió dels fets i anirem millor!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!