Video Youtube EL BÚNQUER: Leni Riefenstahl (4x06)

EL BÚNQUER: Leni Riefenstahl (4x06). La història de la Leni ens serveix per adonar-nos-en que tot té un preu, que totes les accions que fem en aquesta vida tenen conseqüències. La Leni era una noia amb molt de talent (però molt!), llàstima que es va ajuntar amb males companyies i el va gastar de manera equivocada. La que podia haver sigut la directora de cinema més gran de tots els temps, es va convertir en l’encarregada de la propaganda nazi, la responsable de la cartellera de cinema del Tercer Reich. Després de la guerra, el món la va rebutjar i la van titllar de nazi la resta de la seva vida.  - EMTVLa història de la Leni ens serveix per adonar-nos-en que tot té un preu, que totes les accions que fem en aquesta vida tenen conseqüències. La Leni era una noia amb molt de talent (però molt!), llàstima que es va ajuntar amb males companyies i el va gastar de manera equivocada. La que podia haver sigut la directora de cinema més gran de tots els temps, es va convertir en l’encarregada de la propaganda nazi, la responsable de la cartellera de cinema del Tercer Reich. Després de la guerra, el món la va rebutjar i la van titllar de nazi la resta de la seva vida.

La història de la Leni ens serveix per adonar-nos-en que tot té un preu, que totes les accions que fem en aquesta vida tenen conseqüències. La Leni era una noia amb molt de talent (però molt!), llàstima que es va ajuntar amb males companyies i el va gastar de manera equivocada. La que podia haver sigut la directora de cinema més gran de tots els temps, es va convertir en l’encarregada de la propaganda nazi, la responsable de la cartellera de cinema del Tercer Reich. Després de la guerra, el món la va rebutjar i la van titllar de nazi la resta de la seva vida.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!