Video Youtube EL BÚNQUER: Li Bai (4x148)

EL BÚNQUER: Li Bai (4x148). A en Li Bai li agradava exagerar les seves gestes. El nano era un bon poeta, d'això no n'hi ha cap dubte, però es creia un intel·lectual guerrer i es dedicava a anar pels pobles escampant que era un espadatxí que defensava les idees de Confuci; i que tothom que goses contradir-lo ho pagaria amb la vida, que amb tan sols 20 anys ja portava uns quants morts a l'esquena. La realitat és que en Li Bai era un coi de borratxo que es passava tot el sant dia alcoholitzant-se i escrivint a la lluna. - EMTVA en Li Bai li agradava exagerar les seves gestes. El nano era un bon poeta, d'això no n'hi ha cap dubte, però es creia un intel·lectual guerrer i es dedicava a anar pels pobles escampant que era un espadatxí que defensava les idees de Confuci; i que tothom que goses contradir-lo ho pagaria amb la vida, que amb tan sols 20 anys ja portava uns quants morts a l'esquena. La realitat és que en Li Bai era un coi de borratxo que es passava tot el sant dia alcoholitzant-se i escrivint a la lluna.

A en Li Bai li agradava exagerar les seves gestes. El nano era un bon poeta, d’això no n’hi ha cap dubte, però es creia un intel·lectual guerrer i es dedicava a anar pels pobles escampant que era un espadatxí que defensava les idees de Confuci; i que tothom que goses contradir-lo ho pagaria amb la vida, que amb tan sols 20 anys ja portava uns quants morts a l’esquena. La realitat és que en Li Bai era un coi de borratxo que es passava tot el sant dia alcoholitzant-se i escrivint a la lluna.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!