Video Youtube EL BÚNQUER: Lluís I d’Espanya (2x173)

EL BÚNQUER: Lluís I d’Espanya (2x173). Encara que era fill de qui era fill, en Lluís I d'Espanya no era un mal monarca. Li deien Encara que era fill de qui era fill, en Lluís I d'Espanya no era un mal monarca. Li deien "el liberal" i era un nano que es relacionava amb el poble, sobretot amb els parroquians de les tavernes. No sabem com s'ho feia, però en Lluís tenia una habilitat única per sortit de nit i tancar tots els bars de Madrid i, l'endemà, estar tan fresc com una rosa i atendre les responsabilitats de palau. Clar, que aquest ritme no l'aguantes gaires anys i acabes petant per un lloc o altre. La boja de la seva dona, corrent conilla pels passadissos i borratxa tot el dia, tampoc hi va ajudar.

Encara que era fill de qui era fill, en Lluís I d’Espanya no era un mal monarca. Li deien “el liberal” i era un nano que es relacionava amb el poble, sobretot amb els parroquians de les tavernes. No sabem com s’ho feia, però en Lluís tenia una habilitat única per sortit de nit i tancar tots els bars de Madrid i, l’endemà, estar tan fresc com una rosa i atendre les responsabilitats de palau. Clar, que aquest ritme no l’aguantes gaires anys i acabes petant per un lloc o altre. La boja de la seva dona, corrent conilla pels passadissos i borratxa tot el dia, tampoc hi va ajudar.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!