Video Youtube EL BÚNQUER: Lola Montez (2x178)

EL BÚNQUER: Lola Montez (2x178). Compte avui no us maregeu tant anar amunt i avall amb vaixell. sfx vaixell vapor + sfx onades + sfx gavines. (Que sapigueu que aquest efecte de so ha sigut molt discutit al llarg de la construcció d'aquest relat, perquè els nostres guionistes no tenen clar que la Lola viatgés amb vaixell de vapor, així de torracollons ens han sortit). En definitiva: la Lola Montez era una ballarina exòtica que ni es deia Lola, ni era espanyola, ni molt menys exòtica. La noia era irlandesa, però sabia moure les seves corbes com cap altra. Les seves sensuals danses van enamorar reis i emperadors, que perdien el cap rere seu. - EMTVCompte avui no us maregeu tant anar amunt i avall amb vaixell. sfx vaixell vapor + sfx onades + sfx gavines. (Que sapigueu que aquest efecte de so ha sigut molt discutit al llarg de la construcció d'aquest relat, perquè els nostres guionistes no tenen clar que la Lola viatgés amb vaixell de vapor, així de torracollons ens han sortit). En definitiva: la Lola Montez era una ballarina exòtica que ni es deia Lola, ni era espanyola, ni molt menys exòtica. La noia era irlandesa, però sabia moure les seves corbes com cap altra. Les seves sensuals danses van enamorar reis i emperadors, que perdien el cap rere seu.

Compte avui no us maregeu tant anar amunt i avall amb vaixell. sfx vaixell vapor + sfx onades + sfx gavines. (Que sapigueu que aquest efecte de so ha sigut molt discutit al llarg de la construcció d’aquest relat, perquè els nostres guionistes no tenen clar que la Lola viatgés amb vaixell de vapor, així de torracollons ens han sortit). En definitiva: la Lola Montez era una ballarina exòtica que ni es deia Lola, ni era espanyola, ni molt menys exòtica. La noia era irlandesa, però sabia moure les seves corbes com cap altra. Les seves sensuals danses van enamorar reis i emperadors, que perdien el cap rere seu.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!