Video Youtube EL BÚNQUER: Lopez Lomong (4x106)

EL BÚNQUER: Lopez Lomong (4x106). La història d’avui comença molt malament, ja que ens situem al Sudan, en plena guerra civil. Parlarem de camps de concentració, de nens segrestats, de pobles massacrats per la guerrilla, etc. Us demanem que tingueu una mica de paciència perquè aquesta biografia val la pena tenir-la present. La història d’en Lopepe (sí, al principi el nano es diu Lopepe, no rigueu que aquest inici és prou difícil) a poc a poc va millorant i fins i tot acaba amb un final feliç, un final “made in USA”! - EMTVLa història d’avui comença molt malament, ja que ens situem al Sudan, en plena guerra civil. Parlarem de camps de concentració, de nens segrestats, de pobles massacrats per la guerrilla, etc. Us demanem que tingueu una mica de paciència perquè aquesta biografia val la pena tenir-la present. La història d’en Lopepe (sí, al principi el nano es diu Lopepe, no rigueu que aquest inici és prou difícil) a poc a poc va millorant i fins i tot acaba amb un final feliç, un final “made in USA”!

La història d’avui comença molt malament, ja que ens situem al Sudan, en plena guerra civil. Parlarem de camps de concentració, de nens segrestats, de pobles massacrats per la guerrilla, etc. Us demanem que tingueu una mica de paciència perquè aquesta biografia val la pena tenir-la present. La història d’en Lopepe (sí, al principi el nano es diu Lopepe, no rigueu que aquest inici és prou difícil) a poc a poc va millorant i fins i tot acaba amb un final feliç, un final “made in USA”!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!