Video Youtube EL BÚNQUER: Lord Byron (3x117)

EL BÚNQUER: Lord Byron (3x117). Avui us portem carn de búnquer! Encara que en George Byron pertanyia a la noblesa britànica, va tenir una infància ben fosca, sobretot quan la seva institutriu l'obligava a llegir la Bíblia mentre practicaven sexe oral. En George diu que s'ho passava d'allò més bé amb la seva cuidadora, però, en el fons, aquelles experiències sexoreligioses quan només tenia 9 anyets el van deixar grillat com una patata. Els gens tampoc no l'acompanyaven: en George venia d'una família de faldillers i borratxos. Penseu que el seu pare era en Jack el Boig i l'avi era en John Mal Temps. - EMTVAvui us portem carn de búnquer! Encara que en George Byron pertanyia a la noblesa britànica, va tenir una infància ben fosca, sobretot quan la seva institutriu l'obligava a llegir la Bíblia mentre practicaven sexe oral. En George diu que s'ho passava d'allò més bé amb la seva cuidadora, però, en el fons, aquelles experiències sexoreligioses quan només tenia 9 anyets el van deixar grillat com una patata. Els gens tampoc no l'acompanyaven: en George venia d'una família de faldillers i borratxos. Penseu que el seu pare era en Jack el Boig i l'avi era en John Mal Temps.

Avui us portem carn de búnquer! Encara que en George Byron pertanyia a la noblesa britànica, va tenir una infància ben fosca, sobretot quan la seva institutriu l’obligava a llegir la Bíblia mentre practicaven sexe oral. En George diu que s’ho passava d’allò més bé amb la seva cuidadora, però, en el fons, aquelles experiències sexoreligioses quan només tenia 9 anyets el van deixar grillat com una patata. Els gens tampoc no l’acompanyaven: en George venia d’una família de faldillers i borratxos. Penseu que el seu pare era en Jack el Boig i l’avi era en John Mal Temps.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!