Video Youtube EL BÚNQUER: Lovett Fort-Whiteman (2x165)

EL BÚNQUER: Lovett Fort-Whiteman (2x165). Un afroamericà nascut a Texas passa els seus últims anys de vida com a presoner a un gulag de Sibèria. Com caram pot ser això? Doncs si voleu saber la resposta, no us perdeu cap detall de l'apassionant vida d'en Lovett Fort-Whiteman, un activista que va ser un dels primers comunistes afroamericans. Ell i un marxista japonès, com qui no vol la cosa, van decidir formar un partit comunista. Avui prepareu-vos per viatjar i veure món al costat d'en Lovett. Agafeu abric, perquè l'última parada de totes serà un camp de treballs forçats de Sibèria. - EMTVUn afroamericà nascut a Texas passa els seus últims anys de vida com a presoner a un gulag de Sibèria. Com caram pot ser això? Doncs si voleu saber la resposta, no us perdeu cap detall de l'apassionant vida d'en Lovett Fort-Whiteman, un activista que va ser un dels primers comunistes afroamericans. Ell i un marxista japonès, com qui no vol la cosa, van decidir formar un partit comunista. Avui prepareu-vos per viatjar i veure món al costat d'en Lovett. Agafeu abric, perquè l'última parada de totes serà un camp de treballs forçats de Sibèria.

Un afroamericà nascut a Texas passa els seus últims anys de vida com a presoner a un gulag de Sibèria. Com caram pot ser això? Doncs si voleu saber la resposta, no us perdeu cap detall de l’apassionant vida d’en Lovett Fort-Whiteman, un activista que va ser un dels primers comunistes afroamericans. Ell i un marxista japonès, com qui no vol la cosa, van decidir formar un partit comunista. Avui prepareu-vos per viatjar i veure món al costat d’en Lovett. Agafeu abric, perquè l’última parada de totes serà un camp de treballs forçats de Sibèria.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!