Video Youtube EL BÚNQUER: Lucía Zárate (3x118)

EL BÚNQUER: Lucía Zárate (3x118). Trobàveu a faltar les històries de monstres de circ? Doncs avui us fareu un tip de sentir cançonetes del circ dels horrors! La nostra protagonista és la petita Lucía Zárate, una noieta mexicana que feia 50 centímetres d’alçada. Insistim: 50 centímetres! Era una noia tan alta com una ampolla d’aigua de litre i mig! És gros, eh! I compte, perquè potser estarem de sort i el nostre estimat amic Phineas Barnum encara vindrà a treure el cap. Ja sabeu que sempre que hi ha anomalies físiques i coses estranyes, en Barnum sol voltar a prop. - EMTVTrobàveu a faltar les històries de monstres de circ? Doncs avui us fareu un tip de sentir cançonetes del circ dels horrors! La nostra protagonista és la petita Lucía Zárate, una noieta mexicana que feia 50 centímetres d’alçada. Insistim: 50 centímetres! Era una noia tan alta com una ampolla d’aigua de litre i mig! És gros, eh! I compte, perquè potser estarem de sort i el nostre estimat amic Phineas Barnum encara vindrà a treure el cap. Ja sabeu que sempre que hi ha anomalies físiques i coses estranyes, en Barnum sol voltar a prop.

Trobàveu a faltar les històries de monstres de circ? Doncs avui us fareu un tip de sentir cançonetes del circ dels horrors! La nostra protagonista és la petita Lucía Zárate, una noieta mexicana que feia 50 centímetres d’alçada. Insistim: 50 centímetres! Era una noia tan alta com una ampolla d’aigua de litre i mig! És gros, eh! I compte, perquè potser estarem de sort i el nostre estimat amic Phineas Barnum encara vindrà a treure el cap. Ja sabeu que sempre que hi ha anomalies físiques i coses estranyes, en Barnum sol voltar a prop.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!