Video Youtube EL BÚNQUER: Lucio Urtubia (4x34)

EL BÚNQUER: Lucio Urtubia (4x34). Avui us portem l’home que que per poc no hackeja Matrix i aconsegueix ensorrar el dòlar americà. En Lucio Urtubia va ser un nano navarrès que va viure la misèria d’un país injust i classista. Veient les penúries que passava la seva família, va decidir començar a atracar bancs per col·laborar amb la causa anarquista. Atenció, perquè després de robar una milionada, en Lucio va considerar que la falsificació era un tema més segur i es va convertir en tot un expert. - EMTVAvui us portem l’home que que per poc no hackeja Matrix i aconsegueix ensorrar el dòlar americà. En Lucio Urtubia va ser un nano navarrès que va viure la misèria d’un país injust i classista. Veient les penúries que passava la seva família, va decidir començar a atracar bancs per col·laborar amb la causa anarquista. Atenció, perquè després de robar una milionada, en Lucio va considerar que la falsificació era un tema més segur i es va convertir en tot un expert.

Avui us portem l’home que que per poc no hackeja Matrix i aconsegueix ensorrar el dòlar americà. En Lucio Urtubia va ser un nano navarrès que va viure la misèria d’un país injust i classista. Veient les penúries que passava la seva família, va decidir començar a atracar bancs per col·laborar amb la causa anarquista. Atenció, perquè després de robar una milionada, en Lucio va considerar que la falsificació era un tema més segur i es va convertir en tot un expert.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!