Video Youtube EL BÚNQUER: Ma Barker (3x165)

EL BÚNQUER: Ma Barker (3x165). Recuperem una bio pendent de la temporada anterior i, ja de pas, toquem el tema “atracadors i gàngsters americans dels anys 30”, que feia dies que no en fèiem cap. A més, aquesta història no tracta sobre el típic delinqüent que no sap on caure mort. La Ma Barker era una pobra dona que intentava portar una vida tan digna com fos possible; eren els seus fills, que eren unes perles! La seva mare (d’aquí ve el nom “Ma”) va decidir entrar a l'organització criminal i posar una mica d’ordre, perquè els seus nanos eren tan sapastres que ni atracar licoreries, sabien fer.  - EMTVRecuperem una bio pendent de la temporada anterior i, ja de pas, toquem el tema “atracadors i gàngsters americans dels anys 30”, que feia dies que no en fèiem cap. A més, aquesta història no tracta sobre el típic delinqüent que no sap on caure mort. La Ma Barker era una pobra dona que intentava portar una vida tan digna com fos possible; eren els seus fills, que eren unes perles! La seva mare (d’aquí ve el nom “Ma”) va decidir entrar a l'organització criminal i posar una mica d’ordre, perquè els seus nanos eren tan sapastres que ni atracar licoreries, sabien fer.

Recuperem una bio pendent de la temporada anterior i, ja de pas, toquem el tema “atracadors i gàngsters americans dels anys 30”, que feia dies que no en fèiem cap. A més, aquesta història no tracta sobre el típic delinqüent que no sap on caure mort. La Ma Barker era una pobra dona que intentava portar una vida tan digna com fos possible; eren els seus fills, que eren unes perles! La seva mare (d’aquí ve el nom “Ma”) va decidir entrar a l’organització criminal i posar una mica d’ordre, perquè els seus nanos eren tan sapastres que ni atracar licoreries, sabien fer.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!