Video Youtube EL BÚNQUER: Malintzin (4x47)

EL BÚNQUER: Malintzin (4x47). La nostra protagonista d'avui ha generat moltes discussions. La gent no es posa d'acord si la Malintzin va ser una traïdora que va posicionar-se a favor dels colonitzadors espanyols i va facilitar la conquesta o si simplement va ser una pobra noia que es va trobar entre l'espasa i la paret, una noia que no va tenir altre remei que col·laborar per força amb les tropes invasores. Esperem que en Peyu i en Jair estiguin a l'altura, perquè la biografia és un pèl complexa i cal estar concentrat. Per sort, també tenim la Neus, que ja els picarà la cresta si es deixen alguna dada important. - EMTVLa nostra protagonista d'avui ha generat moltes discussions. La gent no es posa d'acord si la Malintzin va ser una traïdora que va posicionar-se a favor dels colonitzadors espanyols i va facilitar la conquesta o si simplement va ser una pobra noia que es va trobar entre l'espasa i la paret, una noia que no va tenir altre remei que col·laborar per força amb les tropes invasores. Esperem que en Peyu i en Jair estiguin a l'altura, perquè la biografia és un pèl complexa i cal estar concentrat. Per sort, també tenim la Neus, que ja els picarà la cresta si es deixen alguna dada important.

La nostra protagonista d’avui ha generat moltes discussions. La gent no es posa d’acord si la Malintzin va ser una traïdora que va posicionar-se a favor dels colonitzadors espanyols i va facilitar la conquesta o si simplement va ser una pobra noia que es va trobar entre l’espasa i la paret, una noia que no va tenir altre remei que col·laborar per força amb les tropes invasores. Esperem que en Peyu i en Jair estiguin a l’altura, perquè la biografia és un pèl complexa i cal estar concentrat. Per sort, també tenim la Neus, que ja els picarà la cresta si es deixen alguna dada important.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!