Video Youtube EL BÚNQUER: Marcos Rodríguez Pantoja (2x155)

EL BÚNQUER: Marcos Rodríguez Pantoja (2x155). Us pensàveu que se'ns havien acabat les històries de nens llop? Que ja no teníem res a la recambra? No veieu que quan vosaltres hi aneu, nosaltres ja n’hem tornat dues vegades? Per encarar aquest final de temporada, us portem la història de l'autèntic home llop espanyol, un paio que quan era un nen de 12 anys va ser adoptat per una família de llops. Us pensàveu que se'ns havien acabat les històries de nens llop? Que ja no teníem res a la recambra? No veieu que quan vosaltres hi aneu, nosaltres ja n’hem tornat dues vegades? Per encarar aquest final de temporada, us portem la història de l'autèntic home llop espanyol, un paio que quan era un nen de 12 anys va ser adoptat per una família de llops. "Jugaba con los bichos", diu el benaventurat. Clar que era molt millor "jugar con los bichos" que el panorama que tenia a casa.

Us pensàveu que se’ns havien acabat les històries de nens llop? Que ja no teníem res a la recambra? No veieu que quan vosaltres hi aneu, nosaltres ja n’hem tornat dues vegades? Per encarar aquest final de temporada, us portem la història de l’autèntic home llop espanyol, un paio que quan era un nen de 12 anys va ser adoptat per una família de llops. “Jugaba con los bichos”, diu el benaventurat. Clar que era molt millor “jugar con los bichos” que el panorama que tenia a casa. sfx latigo fuet + sfx got trencat. Compte, perquè aquest home encara és viu, i posarem un dels millors documents sonors de la temporada, les seves declaracions són impagables.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!