Video Youtube EL BÚNQUER: Maria Anna Mozart (4x122)

EL BÚNQUER: Maria Anna Mozart (4x122). Si el capítol 122 de la temporada passada el vàrem dedicar a explicar-vos la història del Wolfgang Amadeus Mozart, avui, un any després, volem recuperar la vida de la seva germana, Maria Anna Mozart, una noia amb un talent increïble, però que es va veure superada i esclafada pel patriarcat de l'època. El pare va ser un autèntic turment per a la pobra Maria, aquell home creia que el piano era Si el capítol 122 de la temporada passada el vàrem dedicar a explicar-vos la història del Wolfgang Amadeus Mozart, avui, un any després, volem recuperar la vida de la seva germana, Maria Anna Mozart, una noia amb un talent increïble, però que es va veure superada i esclafada pel patriarcat de l'època. El pare va ser un autèntic turment per a la pobra Maria, aquell home creia que el piano era "cosa d'homes" i que les dones havien de preocupar-se per pescar un bon marit i criar els fills.

Si el capítol 122 de la temporada passada el vàrem dedicar a explicar-vos la història del Wolfgang Amadeus Mozart, avui, un any després, volem recuperar la vida de la seva germana, Maria Anna Mozart, una noia amb un talent increïble, però que es va veure superada i esclafada pel patriarcat de l’època. El pare va ser un autèntic turment per a la pobra Maria, aquell home creia que el piano era “cosa d’homes” i que les dones havien de preocupar-se per pescar un bon marit i criar els fills.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!