Video Youtube EL BÚNQUER: Maria Antonieta (3x115)

EL BÚNQUER: Maria Antonieta (3x115). Ja en tenim un fart, de biografies de morts de gana i de borratxos desgraciats, ja era hora que ens tornés a tocar una vida aristocràtica, amb els seus vestits luxosos, la seva música refinada, els balls, les joies… Això sí, avui no us espereu un final feliç per la nostra protagonista. La Maria Antonieta era tan merdosa que va aconseguir posar-se tots els francesos en contra. I si una cosa bona tenen els francesos és que quan es foten a protestar, ho fan tal com toca (ben igual que nosaltres, vaja). - EMTVJa en tenim un fart, de biografies de morts de gana i de borratxos desgraciats, ja era hora que ens tornés a tocar una vida aristocràtica, amb els seus vestits luxosos, la seva música refinada, els balls, les joies… Això sí, avui no us espereu un final feliç per la nostra protagonista. La Maria Antonieta era tan merdosa que va aconseguir posar-se tots els francesos en contra. I si una cosa bona tenen els francesos és que quan es foten a protestar, ho fan tal com toca (ben igual que nosaltres, vaja).

Ja en tenim un fart, de biografies de morts de gana i de borratxos desgraciats, ja era hora que ens tornés a tocar una vida aristocràtica, amb els seus vestits luxosos, la seva música refinada, els balls, les joies… Això sí, avui no us espereu un final feliç per la nostra protagonista. La Maria Antonieta era tan merdosa que va aconseguir posar-se tots els francesos en contra. I si una cosa bona tenen els francesos és que quan es foten a protestar, ho fan tal com toca (ben igual que nosaltres, vaja).

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!