Video Youtube EL BÚNQUER: María del Pilar Teresa Cayetana de Silva Álvarez de Toledo (4x143)

EL BÚNQUER: María del Pilar Teresa Cayetana de Silva Álvarez de Toledo (4x143). Capítol de noblesa espanyola! Estem fent una Cayetana de la casa d'Alba! Avui estem picant alt. De tota manera, la María del Pilar era diferent de la resta. A ella li agradava rodejar-se del “pueblo llanoCapítol de noblesa espanyola! Estem fent una Cayetana de la casa d'Alba! Avui estem picant alt. De tota manera, la María del Pilar era diferent de la resta. A ella li agradava rodejar-se del “pueblo llano" i sortir de gresca pels tuguris de Madrid. La seva vida eren les festes, portar les joies més cares i, atenció, fer la guitza a la reina d'Espanya. Ella i la reina tenien una mena de competició per veure qui la feia més grossa i qui li robava més amants! De veritat que aquesta Cayetana us caurà molt bé!

Capítol de noblesa espanyola! Estem fent una Cayetana de la casa d’Alba! Avui estem picant alt. De tota manera, la María del Pilar era diferent de la resta. A ella li agradava rodejar-se del “pueblo llano” i sortir de gresca pels tuguris de Madrid. La seva vida eren les festes, portar les joies més cares i, atenció, fer la guitza a la reina d’Espanya. Ella i la reina tenien una mena de competició per veure qui la feia més grossa i qui li robava més amants! De veritat que aquesta Cayetana us caurà molt bé!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!