Video Youtube EL BÚNQUER: Mariam Nabatanzi (3x156)

EL BÚNQUER: Mariam Nabatanzi (3x156). Avui heu de fer com en Jair: agafeu paper i boli (si sou una mica Monchito, també us farà falta una calculadora). En aquesta biografia no surten gaires noms, però sí que tindrem moltes dades que cal tenir apuntades. Si us diem que potser tindrem rècord de la temporada, ja sabeu cap on van els trets, oi? Ja anem encarant el final de la temporada i la cosa es posa emocionant.  - EMTVAvui heu de fer com en Jair: agafeu paper i boli (si sou una mica Monchito, també us farà falta una calculadora). En aquesta biografia no surten gaires noms, però sí que tindrem moltes dades que cal tenir apuntades. Si us diem que potser tindrem rècord de la temporada, ja sabeu cap on van els trets, oi? Ja anem encarant el final de la temporada i la cosa es posa emocionant.

Avui heu de fer com en Jair: agafeu paper i boli (si sou una mica Monchito, també us farà falta una calculadora). En aquesta biografia no surten gaires noms, però sí que tindrem moltes dades que cal tenir apuntades. Si us diem que potser tindrem rècord de la temporada, ja sabeu cap on van els trets, oi? Ja anem encarant el final de la temporada i la cosa es posa emocionant.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!