Video Youtube EL BÚNQUER: Mariozza (3x34)

EL BÚNQUER: Mariozza (3x34). Avui ens situem en una època d'impàs, només quatre segles després de la caiguda de l'Imperi Roma d'occident. Època de canvis? Sí, i molts! Sobretot de canvis papals. La nostra protagonista és la Mariozza, una jove de bona família que es dedicava a embolicar-se amb papes i autoritats i que va aconseguir controlar els estats pontificis des de l'ombra. No us preocupeu pels noms dels personatges, només heu d’estar al cas del desagradable final de la nostra amiga. - EMTVAvui ens situem en una època d'impàs, només quatre segles després de la caiguda de l'Imperi Roma d'occident. Època de canvis? Sí, i molts! Sobretot de canvis papals. La nostra protagonista és la Mariozza, una jove de bona família que es dedicava a embolicar-se amb papes i autoritats i que va aconseguir controlar els estats pontificis des de l'ombra. No us preocupeu pels noms dels personatges, només heu d’estar al cas del desagradable final de la nostra amiga.

Avui ens situem en una època d’impàs, només quatre segles després de la caiguda de l’Imperi Roma d’occident. Època de canvis? Sí, i molts! Sobretot de canvis papals. La nostra protagonista és la Mariozza, una jove de bona família que es dedicava a embolicar-se amb papes i autoritats i que va aconseguir controlar els estats pontificis des de l’ombra. No us preocupeu pels noms dels personatges, només heu d’estar al cas del desagradable final de la nostra amiga.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!