Video Youtube EL BÚNQUER: Martin A

EL BÚNQUER: Martin A. Aquest personatge és tan excèntric que no sabem ni a quina subcarpeta classificar-lo! Primer hem pensat que encaixaria bé en el grup Metges sonats que jugaven a ser Déu. Aquest any estem fent moltes biografies de científics bojos que han portat la ciència al límit (intentant ressuscitar els morts amb electricitat, implantant testicles de mico a humans…), però en Martin no pot anar en aquesta carpeta, perquè mai va ser metge ni res que s’hi assembli! Era més aviat un estafador, un comercial que es va inventar un currículum per poder vendre incubadores.  - EMTVAquest personatge és tan excèntric que no sabem ni a quina subcarpeta classificar-lo! Primer hem pensat que encaixaria bé en el grup Metges sonats que jugaven a ser Déu. Aquest any estem fent moltes biografies de científics bojos que han portat la ciència al límit (intentant ressuscitar els morts amb electricitat, implantant testicles de mico a humans…), però en Martin no pot anar en aquesta carpeta, perquè mai va ser metge ni res que s’hi assembli! Era més aviat un estafador, un comercial que es va inventar un currículum per poder vendre incubadores.

Aquest personatge és tan excèntric que no sabem ni a quina subcarpeta classificar-lo! Primer hem pensat que encaixaria bé en el grup Metges sonats que jugaven a ser Déu. Aquest any estem fent moltes biografies de científics bojos que han portat la ciència al límit (intentant ressuscitar els morts amb electricitat, implantant testicles de mico a humans…), però en Martin no pot anar en aquesta carpeta, perquè mai va ser metge ni res que s’hi assembli! Era més aviat un estafador, un comercial que es va inventar un currículum per poder vendre incubadores.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!