Video Youtube EL BÚNQUER: Mary Fields (3x179)

EL BÚNQUER: Mary Fields (3x179). Canalleta de mirada pura i brillant! Esteu a punt d’escoltar el penúltim capítol de la tercera temporada! Avui ens hem volgut allunyar d’assassins, d’infàncies traumàtiques i d’històries fosques. La biografia de la Mary Fields té els seus moments dramàtics, però, per sobre de tot, és una història que ens parla d’altruisme, d’amistat i de superació personal. La Mary ens demostra que hi ha búnquers que també poden ser tendres i que les nostres llàgrimes al final de la biografia també poden ser de joia.  - EMTVCanalleta de mirada pura i brillant! Esteu a punt d’escoltar el penúltim capítol de la tercera temporada! Avui ens hem volgut allunyar d’assassins, d’infàncies traumàtiques i d’històries fosques. La biografia de la Mary Fields té els seus moments dramàtics, però, per sobre de tot, és una història que ens parla d’altruisme, d’amistat i de superació personal. La Mary ens demostra que hi ha búnquers que també poden ser tendres i que les nostres llàgrimes al final de la biografia també poden ser de joia.

Canalleta de mirada pura i brillant! Esteu a punt d’escoltar el penúltim capítol de la tercera temporada! Avui ens hem volgut allunyar d’assassins, d’infàncies traumàtiques i d’històries fosques. La biografia de la Mary Fields té els seus moments dramàtics, però, per sobre de tot, és una història que ens parla d’altruisme, d’amistat i de superació personal. La Mary ens demostra que hi ha búnquers que també poden ser tendres i que les nostres llàgrimes al final de la biografia també poden ser de joia.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!