Video Youtube EL BÚNQUER: Mattio Lovat (3x86)

EL BÚNQUER: Mattio Lovat (3x86). Poca cosa a dir… aquest búnquer és ben sol! En Mattio Lovat era un sabater venecià que es va obsessionar per Crist. De totes les coses que podria triar per emular la vida de Jesús, va escollir la de ser crucificat. Com que ningú el va voler ajudar, va decidir autocrucificar-se i quedar-se penjat a la façana d’un tercer pis. Insistim: AUTOCRUCIFICAR-SE! Com carai es fa això? Doncs si ho voleu saber, foteu-li “play”. - EMTVPoca cosa a dir… aquest búnquer és ben sol! En Mattio Lovat era un sabater venecià que es va obsessionar per Crist. De totes les coses que podria triar per emular la vida de Jesús, va escollir la de ser crucificat. Com que ningú el va voler ajudar, va decidir autocrucificar-se i quedar-se penjat a la façana d’un tercer pis. Insistim: AUTOCRUCIFICAR-SE! Com carai es fa això? Doncs si ho voleu saber, foteu-li “play”.

Poca cosa a dir… aquest búnquer és ben sol! En Mattio Lovat era un sabater venecià que es va obsessionar per Crist. De totes les coses que podria triar per emular la vida de Jesús, va escollir la de ser crucificat. Com que ningú el va voler ajudar, va decidir autocrucificar-se i quedar-se penjat a la façana d’un tercer pis. Insistim: AUTOCRUCIFICAR-SE! Com carai es fa això? Doncs si ho voleu saber, foteu-li “play”.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!