Video Youtube EL BÚNQUER: Maurice Tillet (3x22)

EL BÚNQUER: Maurice Tillet (3x22). Quina història més bonica que us portem avui! La vida del nostre protagonista donarà moltes voltes, ja ho veureu. Comença a Sibèria, sent molt pobre. Després la cosa millora quan anem a París. El petit Maurice té un físic angelical i tot li va de cara. Llàstima d'una estranya malaltia que apareix de cop i volta, ja ho veureu! En acabat anem a l'exèrcit i, per capritxos del destí, acabem fent lluita lliure als Estats Units. En aquest punt comença una intrahistòria d'amistat amb en Karl Pollejo. Sí, ho heu llegit bé: Pollejo. - EMTVQuina història més bonica que us portem avui! La vida del nostre protagonista donarà moltes voltes, ja ho veureu. Comença a Sibèria, sent molt pobre. Després la cosa millora quan anem a París. El petit Maurice té un físic angelical i tot li va de cara. Llàstima d'una estranya malaltia que apareix de cop i volta, ja ho veureu! En acabat anem a l'exèrcit i, per capritxos del destí, acabem fent lluita lliure als Estats Units. En aquest punt comença una intrahistòria d'amistat amb en Karl Pollejo. Sí, ho heu llegit bé: Pollejo.

Quina història més bonica que us portem avui! La vida del nostre protagonista donarà moltes voltes, ja ho veureu. Comença a Sibèria, sent molt pobre. Després la cosa millora quan anem a París. El petit Maurice té un físic angelical i tot li va de cara. Llàstima d’una estranya malaltia que apareix de cop i volta, ja ho veureu! En acabat anem a l’exèrcit i, per capritxos del destí, acabem fent lluita lliure als Estats Units. En aquest punt comença una intrahistòria d’amistat amb en Karl Pollejo. Sí, ho heu llegit bé: Pollejo.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!