Video Youtube EL BÚNQUER: Moammar al-Gaddafi (3x076)

EL BÚNQUER: Moammar al-Gaddafi (3x076). En aquest capítol heu de fer volar la imaginació i us heu de deixar endur per les músiques, per tot el misticisme que implica trobar-nos dins d’una haima al mig del desert del Sàhara. Avui repassarem les llums i ombres de Moammar al-Gaddafi, un nano amb les idees clares que abans dels 30 anys ja havia fotut un cop d’estat i s’havia proclamat president de Líbia. El seu govern i les seves idees socialistes semblaven funcionar, de fet, van funcionar de meravella i fer que els libis sortissin de la misèria. Llàstima que en Gaddafi es va veure valent i va perdre el nord. - EMTVEn aquest capítol heu de fer volar la imaginació i us heu de deixar endur per les músiques, per tot el misticisme que implica trobar-nos dins d’una haima al mig del desert del Sàhara. Avui repassarem les llums i ombres de Moammar al-Gaddafi, un nano amb les idees clares que abans dels 30 anys ja havia fotut un cop d’estat i s’havia proclamat president de Líbia. El seu govern i les seves idees socialistes semblaven funcionar, de fet, van funcionar de meravella i fer que els libis sortissin de la misèria. Llàstima que en Gaddafi es va veure valent i va perdre el nord.

En aquest capítol heu de fer volar la imaginació i us heu de deixar endur per les músiques, per tot el misticisme que implica trobar-nos dins d’una haima al mig del desert del Sàhara. Avui repassarem les llums i ombres de Moammar al-Gaddafi, un nano amb les idees clares que abans dels 30 anys ja havia fotut un cop d’estat i s’havia proclamat president de Líbia. El seu govern i les seves idees socialistes semblaven funcionar, de fet, van funcionar de meravella i fer que els libis sortissin de la misèria. Llàstima que en Gaddafi es va veure valent i va perdre el nord.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!