Video Youtube EL BÚNQUER: Natti Natti Nattramn (4x138)

EL BÚNQUER: Natti Natti Nattramn (4x138). "Els països nòrdics són molt més civilitzats i estan molt millor que nosaltres!" I un be negre! La gent dels països nòrdics són uns borratxos i uns depressius. Els que més hi toquen són els que van decidir ser satànics i escriure lletres de suïcidi per canalitzar la seva depressió. Avui toca un altre boig nòrdic, que va decidir ser el més satànic possible. Un nano que amb una mica de suplementació vitamínica l'hauríem arreglat.

“Els països nòrdics són molt més civilitzats i estan molt millor que nosaltres!” I un be negre! La gent dels països nòrdics són uns borratxos i uns depressius. Els que més hi toquen són els que van decidir ser satànics i escriure lletres de suïcidi per canalitzar la seva depressió. Avui toca un altre boig nòrdic, que va decidir ser el més satànic possible. Un nano que amb una mica de suplementació vitamínica l’hauríem arreglat.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!