Video Youtube EL BÚNQUER: Nellie Bly (4x147)

EL BÚNQUER: Nellie Bly (4x147). Ens encanten les històries de dones aventureres que van trencar amb els estereotips de la seva època i van fer una gran feina per canviar aquesta societat! I no ens referim a la milionària excèntrica que es dedica a viatjar sense fotre ni brot com la Marga d'Andurain (4x105) o, ens sap greu dir-ho, la Joe Carstairs (4x93). Avui us portem la història de la Nellie Bly, una noia que va ser una gran periodista d'investigació i que va fer la volta al món en 72 dies! També va escriure llibres tan apassionants (i amb títols tan poc imaginatius) com: Ens encanten les històries de dones aventureres que van trencar amb els estereotips de la seva època i van fer una gran feina per canviar aquesta societat! I no ens referim a la milionària excèntrica que es dedica a viatjar sense fotre ni brot com la Marga d'Andurain (4x105) o, ens sap greu dir-ho, la Joe Carstairs (4x93). Avui us portem la història de la Nellie Bly, una noia que va ser una gran periodista d'investigació i que va fer la volta al món en 72 dies! També va escriure llibres tan apassionants (i amb títols tan poc imaginatius) com: "Sis mesos a Mèxic" i "Deu dies en un manicomi".

Ens encanten les històries de dones aventureres que van trencar amb els estereotips de la seva època i van fer una gran feina per canviar aquesta societat! I no ens referim a la milionària excèntrica que es dedica a viatjar sense fotre ni brot com la Marga d’Andurain (4x105) o, ens sap greu dir-ho, la Joe Carstairs (4x93). Avui us portem la història de la Nellie Bly, una noia que va ser una gran periodista d’investigació i que va fer la volta al món en 72 dies! També va escriure llibres tan apassionants (i amb títols tan poc imaginatius) com: “Sis mesos a Mèxic” i “Deu dies en un manicomi”.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!