Video Youtube EL BÚNQUER: Nelson Mandela (3x146)

EL BÚNQUER: Nelson Mandela (3x146). Avui us parlarem de la vida d’aquest activista sud-africà que va lluitar per tenir una societat més justa. Això sí, quan va veure que les paraules es van quedar curtes i no servien per res, el nano va prendre la decisió de passar a la lluita armada i començar a fotre atemptats. Ah, carai! La violència sempre és l’última opció, però no deixa de ser-ne una. Per cert, també va ser president de l’ANC, aquesta dada és poc coneguda, però ja sabeu que aquí no se’ns escapa res.  - EMTVAvui us parlarem de la vida d’aquest activista sud-africà que va lluitar per tenir una societat més justa. Això sí, quan va veure que les paraules es van quedar curtes i no servien per res, el nano va prendre la decisió de passar a la lluita armada i començar a fotre atemptats. Ah, carai! La violència sempre és l’última opció, però no deixa de ser-ne una. Per cert, també va ser president de l’ANC, aquesta dada és poc coneguda, però ja sabeu que aquí no se’ns escapa res.

Avui us parlarem de la vida d’aquest activista sud-africà que va lluitar per tenir una societat més justa. Això sí, quan va veure que les paraules es van quedar curtes i no servien per res, el nano va prendre la decisió de passar a la lluita armada i començar a fotre atemptats. Ah, carai! La violència sempre és l’última opció, però no deixa de ser-ne una. Per cert, també va ser president de l’ANC, aquesta dada és poc coneguda, però ja sabeu que aquí no se’ns escapa res.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!