Video Youtube EL BÚNQUER: Neró (1x25)

EL BÚNQUER: Neró (1x25). L’hereu de Claudi Cèsar August, un emperador que va regnar sota les ordres de la seva mare, Agripina. A Neró se’l coneix, per les seves excentricitats i excessos, per ser un dels pitjors cèsars de Roma. Al búnquer intentarem mostrar l’altra cara de Neró, el seu cantó més personal. - EMTVL’hereu de Claudi Cèsar August, un emperador que va regnar sota les ordres de la seva mare, Agripina. A Neró se’l coneix, per les seves excentricitats i excessos, per ser un dels pitjors cèsars de Roma. Al búnquer intentarem mostrar l’altra cara de Neró, el seu cantó més personal.

L’hereu de Claudi Cèsar August, un emperador que va regnar sota les ordres de la seva mare, Agripina. A Neró se’l coneix, per les seves excentricitats i excessos, per ser un dels pitjors cèsars de Roma. Al búnquer intentarem mostrar l’altra cara de Neró, el seu cantó més personal.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web:https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!