Video Youtube EL BÚNQUER: Newton Knight (4x74)

EL BÚNQUER: Newton Knight (4x74). Com ens agraden les històries de la guerra civil americana! És bàsicament com els Estats Units d’avui dia, però amb músiques de banjo i violí alegres i senyors amb polls a la barba. Un d’aquests homes feréstecs era en Newton Knight, un sudista de cap a peus fill d’un esclavista de Mississipi (sí, ara escrivim Mississipi sense accent, ho descobrireu durant el capítol). Tot indicava que en Newton seria un ferm defensor de la causa sudista i que s’uniria als rebels, però resulta que l’home tenia un gran cor, es va canviar de bàndol i va lluitar contra l’esclavisme.  - EMTVCom ens agraden les històries de la guerra civil americana! És bàsicament com els Estats Units d’avui dia, però amb músiques de banjo i violí alegres i senyors amb polls a la barba. Un d’aquests homes feréstecs era en Newton Knight, un sudista de cap a peus fill d’un esclavista de Mississipi (sí, ara escrivim Mississipi sense accent, ho descobrireu durant el capítol). Tot indicava que en Newton seria un ferm defensor de la causa sudista i que s’uniria als rebels, però resulta que l’home tenia un gran cor, es va canviar de bàndol i va lluitar contra l’esclavisme.

Com ens agraden les històries de la guerra civil americana! És bàsicament com els Estats Units d’avui dia, però amb músiques de banjo i violí alegres i senyors amb polls a la barba. Un d’aquests homes feréstecs era en Newton Knight, un sudista de cap a peus fill d’un esclavista de Mississipi (sí, ara escrivim Mississipi sense accent, ho descobrireu durant el capítol). Tot indicava que en Newton seria un ferm defensor de la causa sudista i que s’uniria als rebels, però resulta que l’home tenia un gran cor, es va canviar de bàndol i va lluitar contra l’esclavisme.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!