Video Youtube EL BÚNQUER: Niccolò Paganini (3x29)

EL BÚNQUER: Niccolò Paganini (3x29). Si pensàveu que el nostre amic Beethoven havia tingut una vida turmentada, espereu a conèixer la història d’en Paganini, un altre pes pesant del romanticisme. És veritat que la infància d’en Paganini és més tranquil·la: els seus pares de seguida veuen que el nano és un virtuós del violí, però, gràcies a Déu, no l’exploten com van fer els pares d’en Beethoven. La cosa es comença a torçar quan en Paganini es fa gran. Entre que sempre anava brut i deixat, i que la seva manera de tocar el violí era extraordinària, la gent va començar a dir que en Paganini portava el diable a dins.  - EMTVSi pensàveu que el nostre amic Beethoven havia tingut una vida turmentada, espereu a conèixer la història d’en Paganini, un altre pes pesant del romanticisme. És veritat que la infància d’en Paganini és més tranquil·la: els seus pares de seguida veuen que el nano és un virtuós del violí, però, gràcies a Déu, no l’exploten com van fer els pares d’en Beethoven. La cosa es comença a torçar quan en Paganini es fa gran. Entre que sempre anava brut i deixat, i que la seva manera de tocar el violí era extraordinària, la gent va començar a dir que en Paganini portava el diable a dins.

Si pensàveu que el nostre amic Beethoven havia tingut una vida turmentada, espereu a conèixer la història d’en Paganini, un altre pes pesant del romanticisme. És veritat que la infància d’en Paganini és més tranquil·la: els seus pares de seguida veuen que el nano és un virtuós del violí, però, gràcies a Déu, no l’exploten com van fer els pares d’en Beethoven. La cosa es comença a torçar quan en Paganini es fa gran. Entre que sempre anava brut i deixat, i que la seva manera de tocar el violí era extraordinària, la gent va començar a dir que en Paganini portava el diable a dins.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!