Video Youtube EL BÚNQUER: Oda Nobunaga (3x154)

EL BÚNQUER: Oda Nobunaga (3x154). Una altra història de samurais! A la bio no ho comentem, però aquest paio era qui va apadrinar en Yasuke, el samurai negre que vam fer fa unes quantes setmanes. Però avui no parlem de samurais africans, sinó que us portem la història de l'Oda Nobunaga, un dels senyors de la guerra més famosos del Japó. Això que la biografia comença ben malament, ja que l'Oda era un nano malcriat que només volia viure amb l'esquena dreta i es negava a continuar el llinatge familiar. - EMTVUna altra història de samurais! A la bio no ho comentem, però aquest paio era qui va apadrinar en Yasuke, el samurai negre que vam fer fa unes quantes setmanes. Però avui no parlem de samurais africans, sinó que us portem la història de l'Oda Nobunaga, un dels senyors de la guerra més famosos del Japó. Això que la biografia comença ben malament, ja que l'Oda era un nano malcriat que només volia viure amb l'esquena dreta i es negava a continuar el llinatge familiar.

Una altra història de samurais! A la bio no ho comentem, però aquest paio era qui va apadrinar en Yasuke, el samurai negre que vam fer fa unes quantes setmanes. Però avui no parlem de samurais africans, sinó que us portem la història de l’Oda Nobunaga, un dels senyors de la guerra més famosos del Japó. Això que la biografia comença ben malament, ja que l’Oda era un nano malcriat que només volia viure amb l’esquena dreta i es negava a continuar el llinatge familiar.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!